Dagboek

Aantal berichten: 27
Ga naar:   

Hayley logeren

02 januari 2020

Gisteravond rond half 8 hebben Sandra en Jeffrey Hayley bij ons afgezet. Sandra moest vandaag voor de laatste keer naar Drachten en Oma ging dit keer mee. Dus had Hayley gevraagd of ze dan bij ons mocht blijven slapen. Ze wilde liever bij ons slapen dan bij haar andere Opa en Oma. Je hebben samen nog even tv gekeken maar aangezien het voor jullie beiden vannacht 3 uur was toen je op bed lagen, zijn we om 8 uur naar boven gegaan. Je hebben je omgekleed, tanden gepoetst en daarna lekker naar bed gegaan. Je wilden nog even blijven kletsen en dat mocht van mama tot half 9. En mama denkt dat je daarna vrij snel in slaap zijn gevallen want je waren best moe. Mama heeft de deur op een kiertje gelaten en toen wij om half 11 naar bed gingen is mama nog even bij jullie wezen kijken. Je lagen allebei heerlijk te slapen. De vorige keer dat Hayley bleef slapen was papa er ook bij. Maar nu moest papa werken en lag de verantwoording bij mama. En heeft mama heel onrustig geslapen. Mama was om de haverklap wakker. Normaal met jullie heeft mama daar geen last van. Maar nu met Hayley erbij wel. Gelukkig is het wel super goed gegaan. Je waren rond 8 uur wakker, mama werd toen wakker van jullie toen je met blokjes aan het spelen waren. Mama is toen wel even bij jullie geweest dat je stilletjes moesten wezen. En vervolgens heeft mama nog tot bijna 10 uur kunnen slapen. Heerlijk! En ook Jochem werd pas om half 10 wakker. Het was dus een heerlijke relaxte ochtend. Na het ontbijt hebben je samen een poosje op de playstation 'Just Dance' gespeeld. Normaal deden je dat alleen bij Hayley maar nu heb je het spel natuurlijk zelf ook. Vanmiddag zijn we gezellig naar de bioscoop geweest, naar Mees Kees in de wolken. Een super leuke film. 

Sandra had goed nieuws gehad van het ziekenhuis en hoeft nu niet meer terug naar Drachten en mag dus verder met de volgende stap... prothese. Mama vond dat wel een reden voor een klein cadeautje dus zijn we even naar de intratuin geweest om wat bij elkaar te scharrelen. Bloemetjes heeft ze inmiddels wel genoeg gehad en vind ze niet echt leuk meer volgens mama dus nu gewoon wat leuke dingetjes bij elkaar, mooi cellofaanpapiertje er rond en klaar! Mama had gevraagd of ze bij ons wilden eten, zo hoefden ze zelf niet meer achter eten aan en konden ze hier thuis zo aanschuiven. Rond 7 uur waren ze hier. Sandra helemaal blij met het cadeautje. Morgen en zaterdag is papa wel vrij, dus zo konden ze ook nog ff blijven plakken. En hebben we een gezellige avond gehad met elkaar. Je hadden nog even de mat in de keuken gelegd om de handstand en radslag te doen mag je was gelijk al heel verdrietig. Want je kan het nog steeds niet goed doen omdat dat pijn doet aan je pink. Je baalt er zo van. Hopelijk verdwijnt de pijn snel. Toch lastig dat je dan zaterdag springdagen hebt, hopelijk kan je daar wel gewoon naar toe want mama heeft er toch voor betaald. En je hebt er zo'n zin in. Omdat Sandra en Jeffrey nog best even zijn blijven plakken, lagen jullie wel pas weer om half 11 op bed, maar het is nog vakantie dus dat kan nog. Het was weer een gezellige dagje met Hayley erbij. 

oud en nieuw

01 januari 2020

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar!

Met oudjaar stond de wekker al om half 7 en heeft mama oliebollen 's ochtends verkocht in de bakkerij. Jochem jij was gisteren zo enthousiast dat je papa ging helpen. Maar daar is niet veel meer van terecht gekomen. Je bent vooral thuis geweest en mama vermoedt zomaar dat het vooral telefoon en playstation was. Mama kon niet steeds naar huis dus mama heeft het maar zo gelaten. Tussendoor kwam Marlies met Nina om oliebollen en is ze even bij je geweest. Maar ze kwam nukkig terug. Ze had gevraagd of je wilde spelen maar dat kon niet want we gingen allemaal nog even proberen te slapen. Waarschijnlijk was dat niet naar haar zin. Het was vanochtend best vroeg en vanavond zal het ook zeker niet vroeg zijn dus mama wilde gewoon dat je even naar bed gingen. Eind de ochtend ben je wel met papa een rondje langs alle winkels geweest om wat oliebollen te brengen en te herverdelen. Fleur jij bent toen bij mama gebleven. Je wilde blijven om de Oma van Hayley te zien maar dat duurde te lang en jij zat ook steeds met je telefoon. Rond 1 uur waren de mannen weer terug en was mama een heel eind leeg dus hebben we alles opgeruimd. Thuis nog even een lekker bakje soep gegeten met een worstenbroodje. Daarna zijn papa en jullie beiden naar bed gegaan. Mama is beneden gebleven. Slapen lukt bij mama toch nooit zo goed dus mama heeft lekker op de bank gelegen.

Rond half 8 zijn we richting Sandra en Jeffrey gegaan, met allerlei lekkers. De verzorgster van Jill, Cynthia en haar vriend Jeffrey waren er ook die hadden lekkere sateetjes mee en salade. Zo hebben we met z'n allen heerlijk gegeten. En dan gaat de tijd toch best wel snel, je bent zo ineens bijna anderhalf uur verder. De mannen zijn een paar keer naar buiten geweest om vuurwerk af te steken. Fleur jij bent met Hayley van tevoren helemaal niet naar buiten geweest. Door de rook was het nogal nevelig en je vonden het stinken. Je konden wel mooi vanaf het bed van Sandra naar buiten kijken. Je kwamen af en toe om wat eten en voor de rest hebben je lekker op Hayley haar kamer gezeten. De tijd ging echt ontzettend snel en voor we het wisten was het al 12 uur, even geproost met elkaar en elkaar nieuwjaar gewenst Mama is toen wel even naar buiten geweest. Jochem jij bent na 12 uur juist niet meer zoveel buiten geweest. De potten moesten achter de schutting afgestoken worden en dat vond je niets. Want je moest dan eerst de schutting over klimmen. En in het donker uit het zicht het lontje aansteken dus dat snapt mama wel. Het leek alsof je er ineens niets meer aan vond en draaide als het blad van de boom om. Terwijl je de laatste 2 weken echt de dagen afgeteld hebt voordat je vuurwerk af mocht steken. Je vond al de damp en rook niets. Je ging iedere keer weer naar binnen. Beetje jammer. Ook binnen was je ineens erg nukkig en zat je zelfs te zeuren dat je naar huis wilde omdat je moe was. indecisionTerwijl wij het nog gezellig hadden. Uiteindelijk zijn we om half 3 naar huis gegaan. Het was weer een gezellige jaarwisseling en veel te snel voorbij gegaan. Eer we op bed lagen was het 3 uur. Jullie waren te moe om nog te douchen dus dat hebben je vanochtend gedaan.

We hebben met z'n allen heerlijk uitgeslapen tot 11 uur, met elkaar ontbeten en daarna richting Opa en Oma Daane gegaan om nieuwjaar te wensen. Daar zijn we 2 uurtjes geweest. Daarna wilden we heerlijk over het strand gaan lopen. Maar dat heerlijk kon je wel weg laten... jeetje wat was het ijzig koud. We hebben wel een eindje gelopen, maar allemaal met capuchon en sjaal stevig rond geknoopt. En de wind deed gewoon pijn in je gezicht. Pffff... wat viel dat tegen. Respect.... er deden om half 2 heel veel mensen mee met de nieuwjaarsduik op het badstrand. surprise Terug thuis hebben we ons heerlijk opgewarmd aan warme chocolademelk.